miercuri, 7 ianuarie 2009

VINDECARI PARANORMALE

OCULTISMUL
Toate stiintele care contin invataturi asupra puterilor misterioase ale omului poarta numele de Ocultism.Aceste stiinte sunt cunoscute sub diferite nume ca:Hipnotism,
Magnetism,Bioenergie,Telepatie,Spiritism,Magie,etc.Toate aceste stiinte erau strict secrete in trecut fiind cunoscute numai de preoti si regi.Intregul ocultism purta numele de Magie si de aici numele de Magi dat celor ce cunosteau ocultismul.
In rasarit Ocultismul se preda in scoli asa cum la noi se preda Biblia.Una dintre cartile oculte ale orientului este “Veda” care era stiinta sufletului si a vietilor viitoare.
In Europa Ocultismul a patruns numai ca parte esoterica cu ajutorul filozofilor greci.Mai tirziu aceasta filozofie s-a raspindit sub forma de religie odata cu venirea crestinismului.Toate religiile isi au radacina in vechea Magie din Egipt si India.Moise
a primit invatatura de la egipteni iar Hristos este dus de mic copil in Egipt si la virsta de 12 ani se reintoarece uimindu-i pe preotii de la Erusalim prin inteligenta si cunostiintele sale filozofice.Dupa aceea el pleaca in India unde sta 21 de ani;perioada de initiere unde adapteaza invataturile primite in asa fel incit sa fie acceptate de popor nascindu-se Crestinismul.
Biblia si toate cartile sfinte cuprind destule invataturi oculte sub forma de pilde pe care numai initiatii le pot percepe.
Azi Ocultismul nu este recunoscut ca stiinta oficiala,totusi este considerat ca stiinta pozitiva posibila si experimentala.Himnotismul si Sugestia au inceput sa se practice chiar in medicina sub forma psihoterapiei.
Avantajele folosirii acestor stiinte in folosul vindecarii oamenilor sunt numeroase.
Fiecare om poate sa-si dezvolte puterile oculte dar pentru aceasta trebuie sa se conformeze devizei fundamentale a ocultismului : a crede,a voi,a sti,a tacea si a indrasni.
Nu va grabiti sa judecati lucrurile prea mult si ginditi-va ca cele mai mari lucruri in lume au o cauza foarte simpla.
Dintre toate aceste stiinte cea mai folosita in zilele noastre este bioenergia .
Bioenergie inseamna energia vietii,deci fiecare fiinta de pe pamint poseda bioenergie numai ca nu toate fiintele sunt constiente de ea.
Aceasta energie universala are dubla polaritate : pozitiva si negativa sau cum spun chinezii yang si yin.Toata taina lumii sta in echilibrul acestor energii .Vindecarile
considerate paranormale se fac echilibrind in OM aceste energii care din mai multe cauze se blocheaza si dezechilibreaza.
Puterea de vindecare exista in fiecare OM. Nu este un dar ,este dreptul fiecaruia prin nastere. Fiecare dintre noi se poate vindeca pe sine si-i poate vindeca si pe altii.
Pentru aceasta este nevoie de multa stapinire de sine ,de multa incredere in fortele propii,de mult curaj,de perseverenta,de credinta si de cunoastere.
Cu toate ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu acelasi drept, nu toti pot sa fie autovindecatori sau vindecatori si de aceea este nevoie de cei care s-au redescoperit si
pot sa faca vindecari. Pentru aceasta trebuie multa cunoastere atit despre lumea energiilor cit si despre lumea materiala adica fizica.
Cimpurile energetice imbraca lumea fizica si asociate cu trupul omenesc au putut
fi masurate cu aparate cum ar fi :electroencefalograful,electrocardiograful,electro-nograful etc.
Cauzele imbolnavirilor sunt multiple. Procentul cel mai mare il detine bolile de nutritie ,cam 65-85%.La noi in tara foarte putine persoane cunosc dieta pe grupe de singe care este extrem de importanta in mentinerea sanatatii si chiar in vindecare.
Intre singe si alimente se produce o reactie chimica datorita unor lectine care aglutineaza celulele,producind adevarate otravuri in organism.Ce este bun pentru o grupa de singe poate fi otrava pentru cealalta.Ce poate favoriza slabirea la o grupa poate ingrasa la alta.De aceea unele persoane au rezultate bune si altele se imbolnavesc mai rau.
Alta cauza de imbolnavire este stresul.Stresul produce stari emotionale necontrolate si fiecare stare emotionala imbolnaveste un organ.Frica imbolnaveste rinichii,minia ficatul,bucuria excesiva imbolnaveste inima,obsesiile pancreasul,
tristetea plaminii,etc.
Mai sunt si alte cauze de natura spirituala sau karmica dar sunt rare si foarte delicate.Aici poate interveni biserica si terapeutii cu har calauziti de ghizi spirituali.
Dupa cercetarile efectuate s-a constatat ca bioenergia este BIOPLASMA transferata direct in singe.
PENTRU PRIMA OARA IN LUME EU, ANA POPESCU DIN CRAIOVA,BIOENERGOTERAPEUT, AM CONSTIENTIZAT CA, TRATAMENTELE BIOENERGETICE TREBUIE SA SE FACA IN COMPATIBILITATE CU GRUPA DE SINGE. DACA NU SE TINE SEAMA DE ACEST ASPECT VINDECATORII POT DEVENI BOLNAVI SI BOLNAVII VINDECATORI.
Afectiunile care pot sa fie tratate cu bioenergie sunt numeroase.Fac exceptie de la acestea bolile psihice grave,cancerele in metastaze,bolile de piele grave,bolile de colagen,accidente vasculare grave .In afara de aceste afectiuni mai toate afectiunile se trateaza.
In afara de tratamente efectuez diagnosticari cu mare precizie prin metode neconventionale.Organizez cursuri de bioenergoterapie,presopunctura,reflexoterapie,
cromoterapie,magnetoterapie,radiestezie si tot ce tine de terapiile complementare.
Pentru a putea transmite aceste informatii am studiat cu maestrii atit din tara cit si din strainatate. Credinta m-a luminat,iubirea m-a inaltat si cunoasterea mi-a dat certitudinea.VINDECĂRI PARANORMALEPuterea de vindecare există in fiecare OM.Nu este un dar ,este dreptul fiecăruia prin naştere.Fiecare poate primii vindecarea şi fiecare poate să inveţe să vindece. Oricare dintre noi se poate vindeca pe sine si-i poate vindeca si pe alţii.Pentru aceasta este nevoie de multă stăpânire de sine,
de multă incredere in forţele proprii,de mult curaj,de perseverenţă,de credinţă şi de cunoaştere.
Cu toate că Dumnezeu ne-a inzestrat pe toti cu acelaş drept,nu toţi pot sa fie autovindecători sau vindecători şi de aceea este nevoie de cei care s-au redescoperit şi pot să facă vindecări.
Pentru a putea vindeca trebuie să ai multă cunoaştere in ceea ce priveşte lumea energiilor cât şi despre lumea fizică.
Câmpurile energetice imbracă lumea fizică şi asociate cu trupul omenesc au putut fi măsurate cu aparate cum ar fi: electroencefalograful,electrocardiograful ,electronograful etc.
Multe studii au arătat că o disfuncţie sau o anomalie in câmpul energetic favorizează apariţia unei afecţiuni in corpul fizic.
Câmpul energetic este diret legat de funcţionarea corpului fizic.
Formele şi organizarea câmpului bioelectric al trupului se schimbă in funcţie de schimbările fiziologice şi psihologice ale omului.
Toţi tămăduitorii reuşesc să preia energie din câmpul magnetic al pământului pentru a vindeca pacienţii.Emisferele creierului ( dreapta si stinga) se echilibrează intre ele şi arată un ritm de 7,8 – 8 Hz .
Vindecătorii prin mâini emit către pacient energie pe această frecvenţă şi lungime de undă incât undele creierului pacientului trec in alfa, permitând echilibrarea celor doua emisfere cerebrale. De fapt vindecătorii conectează pacientul la pulsaţiile cămpului magnetic al pamintului si prin urmare dau drumul unei uriaşe surse energetice pentru vindecare.Cimpul
Energetic Omenesc oferă suportul energetic matrice pe care cresc celulele,el existând inaintea trupului fizic.Dovada acestui lucru este efectul mădularelor fantomă, ce se produce atunci când, oamenii ale căror membre superioare sau inferioare le-au fost amputate , continuă să le simtă.
Deci orice boală va apare mai intâi in câmp energetic inainte să se
vadă in corpul fizic si prin urmare poate fi depistată si vindecată inainte de a distruge structura organica a corpului fizic.O boala poate apare in
câmpul energetic chiar cu 7 ani inainte să se vadă in structura organica a corpului fizic.
Câmpul auric este vehicolul prin care constiinta creatoare din esenţă ajunge la la fizic.Vindecătorii trebuie să cunoască structura şi funcţionarea Câmpului Energetic Omenesc şi a configuraţiilor care se află sub acesta.
Lumea fizică există in lumea spirituala nu in afara ei.
Deci nu există boli ci există numai dezechilibre energetice si bolnavi.
Vindecătorii pentru a putea vindeca trebuie sa fie bine pregatiţi deoarece necunoaşterea este “cea mai mare sminteală a lumii “.Creierul lor trebuie sa aibă o vibraţie pe frecvenţă foarte inaltă si lungime de undă foarte scurtă .Numai aşa pot avea acces la nivelele câmpului auric dar şi la biostructura corpului fizic.
Marele academician român Eugen Macovski a emis teoria biostructurală a materiei ,spunând că materia are patru stări : fizică,biosică,noesică şi enisică.In vindecările paranormale sau neconvenţionale cum se mai numesc,vindecătorii trebuie sa poată avea acces la aceste stări sau nivele.Foarte puţini terapeuţi pot lucra pe toate nivelele şi de aceea există eşecuri si pacienţii işi pierd increderea in ei.
Ce bine ar fi daca fiecare s-ar limita numai la ce poate să facă fără a-şi depaşii condiţia.Cine intră in dimensiunea la care nu are acces sigur se sminteşte..Aşa se intâmplă şi cu terapeuţii care nu au frecvenţa compatibilă cu a pacientului ,in loc sa fie vindecători devin receptori si nu intotdeauna este placut să captezi de la bolnavi energie patogenă.Nimeni in lume nu a pus bazele bioenergiei pe grupe de sânge.Eu am să incerc să atrag atenţia asupra acestui lucru foarte important .Se cunoaşte că bioenergia este bioplasmă transferată direct in sânge ,transformându-se in plasmă sanguină.Deci transferul bioenergetic trebuie făcut in compatibilitate cu grupa sanguină altfel din vindecători devin receptori si totul devine confuz.Acest lucru se intimpla numai la nivel fizic adica in primul plan răspunzător de structura organica şi de meridianele energetice care sunt alimentate cu energie nutritivă din alimente.Deci şi alimentaţia trebuie sa fie compatibilă cu grupa de sânge.Intre sânge si alimente se produce o reacţie chimică şi aceasta se datoreşte unor lectine care aglutinează celulele.
Este la fel ca la transfuziile de sânge.În Mesajul Graalului scrie : « Dacă la transfuzii s-ar folosi o altă grupă sanguină,atunci sufletul aflat într-un astfel de corp ar fi împiedicat în desfăşurarea deplină a voinţei sale,ar fi,poate,înlăturat complet,deoarece o dată cu sângele de compoziţie diferită se schimbă şi radiaţia,care nu se mai potriveşte sufletului.El nu poate folosii în întregime radiaţia de altă specie sau nu o poate folosi absolut de loc . »
Mi se pare fantastic acest mesaj,confirmând încă odată teoria mea asupra tratamentelor bioenergetice pe grupe de sânge.
In al 2-lea plan-planul biosic sau afectiv emoţional intervin stările psihologice ale omului care strică fiziologia organelor.Fiecare stare emotională afectează un organ ca de ex: frica afectează rinichii,obsesiile afectează pancreasul,grijile afectează stomacul,furia afectează ficatul,tristeţea afectează plaminul,bucuria excesivă afectează inima etc.Aici pot intervenii psihoterapeuţii cu mari rezultate dar dacă a afectat starea organică intervine cunoaşterea dietei pe grupe de sânge şi chiar transferul bioenergetic.Fiecare corp omenesc are nevoie de mai multe elemente nutritive cum ar fi : mineralele,vitaminele,antioxidanţi,oligoelemente, etc.Lipsa unor elemente din corpul uman fac dezechilibre grave in organism şi deci acţiunea medicinei pe corpul fizic este vitală.De exemplu lipsa mineralelor produce afecţiuni grave psihice pină la dereglări de comportament.Un medic bun nu trimite pacientul la psihiatrie ci ii face investigaţii pentru a stabili un diagnostic precis fără bâlbâieli.Aici nu se permite a face greşeli deoarece este vorba de viaţa omului.La psihiatrie trebuie duşi pacienţii cu boli psihice grave nu cu ameţeli sau dureri de cap.Aceste simptome sunt efectul unor cauze organice pe care medicina le neglijează din necunoastere sau chiar din alte motive bine cunoscute de toată lumea.Imi cer scuze profesionalistilor dar ca in orice pădure se găsesc şi multe uscături.In planul fizic şi biosic se găsesc cam 65% din pacienţi.

In planul al 3-lea -planul noesic sau sufletesc se găsesc unele boli psihice cum ar fi schizofrenia şi alte dezechilibre ale sufletului.Aici structura fizică este perfectă dar pacienţii se prăpădesc.Aceştia devin niste morţi vii.Aici au efect preoţii şi terapeuţii cu har divin.Deja aria vindecătoare se ingustează considerabil , puţini având efecte binefăcătoare la acest nivel.Deja se pare că se intră in carma omului şi nu toţi au acces.Mulţi se laudă cu efecte benefice dar nici nu visează ca este un domeniu foarte strict unde trebuie multa pricepere,putere si har..Aici pot apare false vindecări .In acest plan nu toţi protii au acces.Pentru reuşită trebuie o colaborare preoţească iar Sf.
Maslu trebuie facut de cel puţin trei preoţi ,ideal se face cu 7 preoţi.
In planul al 4-lea – nivelul enisic sau spiritual treburile se complică foarte mult ,vindecările se fac cu ajutor divin prin aleşii şi trimişii săi pe pamânt, ajutati de calăuze spirituale de natură divină.Aici nu mai este nevoie de compatibilitate de grupă sanguină ca si la nivelul 3..Tot aici intervine si vrăjitoria ce se bazează pe vibraţii opuse divinităţii.Aceiaşi energie dar la polul opus vibraţional.Mă refer la magia neagra.Rugăciunile şi credinţa ridică nivelul vibraţional al omului punându-l in armonie cu Dumnezeu.Aici cea mai mare vibraţie o are iubirea ,iubirea neconditionată ,
iubirea vindecătoare propăvăduită de Hristos.Când mintea si inima ti-e plina de iubire răul nu mai are loc, sau cum spunea PARINTELE PORFIRIE “când inima ţi-e plină de Dumnezeu satana nu mai are loc”.
Acesta este adevărul văzut de mine in vindecările convenţionale şi neconvenţionale.Medicina are acces la primul si al doilea plan ,apoi este neputincioasă. Chiar şi in aceste două planuri, câteodata, nu are soluţii din cauza necunoaşterii medicinii energetice şi aici pot intervenii terapeuţii capabili să rezolve şi să refacă corpul energetic şi să deblocheze meridianele energetice.Pentru nivelul trei şi patru ramân puţini tămăduitori pentru că şi pacienţii sunt puţini la aceste nivele.Dupa cum vindecătorii nu au acces la toate nivelele de vindecare ,tot aşa şi pacienţii nu au acces la toate nivelele de vindecare.Voia este a CREATORULUI şi nimeni nu poate să incalce voia SA.Aşa se intâmplâ in bolile incurabile cind nici divinitatea nu mai intervine pentru ca destinul sa se implinească.
Dovada cea mai concludentă este viaţa MINTUITORULUI pe pamânt urmând voia Tatălui.
Ca terapeut tratez orice afecţiune .Folosesc toate metodele terapiilor complementare în funcţie de dorinţele clientului.Orice bolnav are dreptul sa recurgă la metoda de tratament care i se potriveşte.

Un comentariu:

  1. Bună și bună să-ti fie inima, Te rog să studiezi mai profund aspectul vindecării.
    Un adevărat bioterapeut nu captează nimic de la pacient ci el dăruieste iubire, realizând armonizarea strucrurilor celui tratat. Teama îzvorâtă din necunoaștere îi îmbolnăvește pe oameni. Terapeutul are frecvența vibrației superioară pacientului, deci nu preia nimic de la acesta. Nu mai amestecați grupele de sânge cu terapiile bioenergetice creând confuzi în rândul celor mai puțin informați.Raportează-te permanenent la Sfânta Treime în timpul terapiei și vei fi compatibil cu orice pacient. Ferește-te să mai faci afirmații nefondate stiințific, bazate doar pe presupuneri sau măsurători bio sau inforenergetice care pot fi subiective. Sufletul nu are de aface cu noezicul, noesicul fiind în principal locația proceselor desfășurate la nivel abstract. Enisicul este sufletul structurat pe mai multe trepte de vibratie si deasupra cestuia aflându-se supraenisicul - spiritul divin. Meditează la aceste aspecte, fi calm reflectând profund.

    RăspundețiȘtergere