duminică, 18 ianuarie 2009

MAGNETISM


MAGNETISMUL PERSONAL
Am definit MAGNETISMUL PERSONAL, puterea de influenţare şi dominare a mentalului unei persoane asupra altei persoane, fără ca această persoană să se poată gândi sau acţiona dupa voinţa sa.
Acest MAGNETISM PERSONAL are doua forme:
1.Influenta personala ce consta intr-o analiza vasta a vieţii omenesti.Cele mai mari neajunsuri din viaţa oamenilor au o cauza foarte simplă şi de aceea trebuie făcut un studiu foarte serios in acest domeniu,urmând şirul unor instrucţiuni şi analize ce vor duce la uşurarea greutăţilor şi invingerea multor dificultăţi din viaţa de zi cu zi.
2.Influenţa mentală sau mentalismul constă in puterea de a dezvolta efectele gândirii.
Magnetismul Personal este o forţa dominatoare.Această forţa trebuie folosită in scopuri benefice nu de a acţiona asupra oamenilor fără voia lor,pentru ai face să execute ceea ce vrem noi.Pentru o reusită cât mai mare subiectul trebuie să capete incredere deplină in operator,operatorul dând dovadă de o maturitate şi o morală desăvârşita,precum şi de o cunoaştere vastă in domeniul in care operează.Numai cunoaşterea dă certitudine.Un operator care se bâlbâie in faţa subiectuluii său ,niciodată nu va avea efectul dorit.
În terapiile complementare ,un operator bun poate induce uşor cunoscutul efect Placebo din medicina alopată.Un terapeut cu un magnetism puternic poate avea influenţe nebănuite asupra bolnavilor.De fiecare dată când am avut ocazia,am spus că nu exista boli,ci ,numai bolnavi si dezechilibre energetice.Aceste dezechilibre duc la imbolnavirea corpului fizic,in functie de stările afectiv -emoţionale şi de stres.Fiecare individ este unicat in Univers şi de aceea fiecare se manifestă diferit in faţa bolii apărute.Credinţa şi increderea in terapeut vindecă majoritatea dezechilibrelor.
Pentru a studia Influenţa Personală şi efectele ei,trebuie să stabilim de la inceput trei lucruri foarte importante:
1.Omul este responsabil de succesul sau insuccesul său,datorită influenţelor venite din afara,din jurul său.Veselia,multumirea ,intristarea sunt intotdeauna efectele unor influenţe exercitate de fiinţele sau lucrurile din jurul nostru.
2.Influenţele sunt bune sau rele.Trebuie sa incercăm să combatem influenţele rele şi să le amplificăm pe cele bune.
3.Oamenii pot exercita,ei inşisi influenţe bune sau rele asupra lor,pe care le pot transmite si altora din jur.Plângând ii faci pe alţii să plângă,râzând ii faci pe alţii să râdă.
Tot ce ne inconjoară ne influenţează.Influenţele sunt diferite de la om la om ,in funcţie de percepţiile fiecaruia,de sensibilitatea lor cât şi de afinitaţile lor.
Formele influenţării sunt numeroase.Cele mai importante vin prin organele de simţ : văz,auz,pipăit,etc.
O simplă atingere a cuiva asupra altcuiva ,poate deştepta senzaţii nebănuite de mulţumire,plăcere ,de vindecare,sau de ce nu chiar senzaţii neplăcute.
Cea mai puternică influenţă este credinţa sau increderea intr-o persoana că ne poate influenţa.
„SIMPLA IDEIE CĂ NE POATE INFLUENŢA ESTE SUFICIENTĂ CA SĂ NE LĂSĂM INFLUENŢAŢI „.
Sugestia este o formă de influenţă foarte puternică.Un om uşor sugestibil este un om slab,fără personlitate proprie,fără incredere in forţele proprii,fără prea multă cunoaştere care poate fi influenţat după placul fiecăruia.
Există şi autosugestie,adică omul se poate influenţa singur in funcţie de ideile sale proprii pe care şi le face despre anumite lucruri.De multe ori sugestiile venite de la altcineva,lăsate să prindă rădăcini adânci in sufletele noastre,devin aparent propriile noastre idei.
Una din variantele autosugestiei este supersţiţia sau credinţa deşartă.Este rezultatul unei greşite inţelegeri,a unor semne ,intâmplări,mişcări sau coincidenţe.Acestea se infiltrează in mental ca drept lucruri ce ar avea menirea să ne prevestească dinainte anumite lucruri ce urmează a ni se intâmpla.Uneori aceste avertismente chiar coincid cu desfaşurarea evenimentelor deoarece nu există destulă incredere in voinţa proprie,cautând conformarea in credinţe deşarte si greşite.
Cred că fiecare are experienţa unui ochi care se zbate,numai că fiecare are un algoritm de codificare pentru fiecare semn al corpului.Fiecare interpretează diferit aceste lucruri.Unii cred ca e de bine ,alţii de rău ,pe când alţii incearcă să combată aceste semne prin semnul crucii făcut deasupra semnului.Cei cu vointă puternică nu vor lua in seamă aceste superstiţii,ducându-şi la bun sfarşit orice acţiune incepută.Cei slabi se vor conforma superstiţiei şi vor fi nişte păpuşele ,manevrate după bunul plac al tuturor.Superstiţiile mai intotdeauna produc efecte rele asupra acţiunilor noastre.
VOINŢA,SPERANŢA,ÎNCREDEREA, formează o forţă uriaşă care deschide drumul succesului.
Oamenii care nu cunosc Influenţa Personală se folosesc de CREDINŢĂ in DUMNEZEU şi rar se intamplă să nu reuşească ce şi-au propus.Este deviza Mântuitoului:
„Credinţa ta te-a vindecat”
„Dacă vei avea credinţă cât un bob de muştar ,ii vei spune muntelui acesta mută-te şi el se va muta”
„Crede şi vei avea”
Aceste devize stau la baza tuturor vindecărilor miraculoase,a tuturor talismanelor şi obiectelor magice sau religioase.
INFLUENŢA EXTERIOARĂ ŞI INTERIOARĂ.
De multe ori ne intâlnim cu persoane pe care le cunoaştem .Cu toate că ele incearcă să ascundă anumite stări interioare,faţa lor le trădează.Incearcă să fie la fel ca inainte prin gesturi sau vorbe,dar ceva din interior spune că nu este aşa cum vor ele să pară.
„ FAŢA ESTE OGLINDA SUFLETULUI.”
Stările emoţionale exercită o mare influentă asupra trasăturilor fizionomice.
Pentru a avea o Influenţă Personală puternică asupra noastră şi asupra altora ,trebuie in primul rând să fim sănătoşi.Forţa spiritului se manifestă numai in forţa corpului fizic.Slabirea unuia atrage dupa sine slabirea celuilalt.Influenţa Personală inseamnă magnetism ,iar magnetismul este o forţă nervoasă.Lipsa vitalitaţii scade forţa nervoasă.Puterea de stăpânire inseamnă forţă.
A doua cerinţă in magnetism este buna dispoziţie şi mulţumirea.Cu cât indeplinirea unui lucru este mai greu de infăptuit,cu atât forţa voinţei noastre se va mări.Dacăo persoană este mai colerică,trebuie să-i răspundem calm,fără a intra in vibraţia sa.Succesul este al celor calmi,răbdători,concilianţi,buni,iubitori,echilibraţi şi stăpâni pe ei.
‚FIŢI PUTERNICI ÎN SPIRIT ŞI VEŢI FI PUTERNICI ŞI SĂNĂTOŞI ÎN CORPUL FIZIC”
Cine gândeşte”VOIESC ŞI POT’ reuşeşte.
„GÂNDUL DĂ ŢELUL,VOINŢA EXECUTĂ”Cine vrea sigur poate.Gândirea pozitivă construieşte,gindirea malefică demolează..Toate gândurile vor lua formă ,mai devreme sau mai târziu,in funcţie de puterea fiecăruia .
Discreţia este o mare virtute a omului.Oamenii cu adevărat puternici nu vorbesc despre ei,ştiu cum să se facă ascultaţi şi credibili prin experienţă şi cunoaştere.Învăţătura şi cunoaşterea nu vine numai din cărti.Ele sunt foarte importante ,dar mai importantă este trăirea ,intâmplări fizice şi spirituale.Orice informaţie netrăită se pierde,se uită,nu poate fi explicată,dar trăirea rămâne veşnic.Sunt mulţi care cred că ştiu,dar puţin sunt cei care pot.
Există patru virtuţi ale ocultismului :a şti,a indrăsni,a voii şi a tăcea. La cele patru cred că se mai poate adăuga una -a crede.
„ Numai cel care are puterea de a nu scoate la vinzare secretele inteligenţei sale,se va putea ridica deasupra tuturor”
Oamenii cu adevarat puternici nu cad in plasa comentariilor şi batjocorei celorlalţi.Ei sunt magnetizatori foarte valoroşi,făcând adevarate miracole,câstigând increderea mulţimii,sunt urmaţi şi cuvântul lor este sfânt.Nu mai sunt niste supusi ,ci totul se supune voinţei lor.Voinţa lor săvârşeşte minuni.
În magie „şarlatanismul”este un instrument al puterii.Vrajitorii fascinează abil pe oamenii de rând şi îi domină.
‚A ŞTI ÎNSEAMNÎ A PUTEA CÂND ÎNDRĂSNEŞTI SĂ VREI”,spunea un mare iniţiat.Prima stiinţă a magiei este cunoşterea omului.Psihologia,chiromanţia,limbajul trupului,cercetarea gustului şi al mişcării,a vocii,a impresiilor,fie ele simpatice sau antipatice,sunt ramuri importante ale acestei arte.
„Nu există viciu fără să lase urme şi nici virtute să nu lase semne”Nu există cauze să nu producă efecte şi nici efecte neproduse de cauze.Înainte de a se realiza în acţiuni,lucrurile există deja în cauzele lor.Un observator atent cu experienţă de viaţă,poate să prevadă cu precizie anumite evenimente viitoare ale vieţii,mai ales dacă este înzestrat şi cu o oarecare senzitivitate.
Secretul medicinii oculte este marea ipoteza a analogiilor universale,invăţându-ne cum trebuie să acţionăm asupra corpului astral pentru a reacţiona corpul fizic.Esenţa Luminii Astrale este o dublă mişcare de atracţie şi proiecţie; astfel corpurile umane se atrag şi se resping unele pe altele,se pot absorbi şi răspândii unele în altele,pot face schimb între ele,ideile unora pot influenţa asupra formei altora şi acţiona apoi asupra corpurilor fizice.Aşa se produc fenomene ciudate în colectivităţi,la cozi,în preajma unor oameni bolnavi sau sănătoşi,în preajma oamenilor răi sau buni.
Aşa se fac vindecări miraculoase chiar la distantă.Un magnetizator puternic nu are graniţe sau obstacole.Magnetismul lui mintal poate funcţiona oriunde şi oricând .
Am avut pacienţi la mari distanţe in ţară şi dincolo de graniţe,care mi-au cerut ajutorul.Simplul cuvânt dat că îi voi ajuta a fost de ajuns.Mă sunau şi îmi mulţumeau pentru binefacerile făcute.
Am incercat la unii subiecţi să nu fac nimic in plus decât, sugestia benefică.Îmi spuneau că sunt agresaţi psihic şi organismul lor cedează.Le spuneam ca îi voi apăra,că le voi face o protecţie care să nu mai dea voie agresiunilor.
Alţii spuneau că s-a acţionat pe ei cu fel şi fel de vrăji şi vrăjitorii.Acestea sunt cele mai uşoare dezechilibre pentru mine.Îi asigur că le voi rupe centurile vrăjitoreşti şi că vor fi curaţi .Le mai spun să facă anumite ritualuri ajutatoare cu lumânări,tamâie si mir.Sincer spun că atunci le spun ce-mi trece prin minte.Apoi mă sună să-mi zică că, totul a fost ok şi ca au simţit cum că greutatea pe care o simţeau s-a dus.
Mulţi mă sună să le fac evaluări energetice.Le măsor radiestezic centrii energetici şi îmi dau seama imediat unde au dezechilibrele.Le spun şi lor unde sunt afectaţi,mă concentrez pe ei,doar vorbind cu ei şi dându-le sugestii pozitive si scapa imediat de dureri sau alte suferinţe.
AU FOST CAZURI CÂND NU AM FĂCUT NIMIC,LE-AM SPUS CĂ FAC,DAR AM VRUT SĂ VERIFIC DACĂ INFLUENŢA ESTE ACEIAŞI.CU MARE SINCERITATE VĂ SPUN CĂ EFECTELE AU FOST ACELEAŞI.POATE NUMAI GÂNDUL MEU A FOST DE AJUNS CA TOATE CENTURILE SĂ PICE,LASÂND CORPUL SĂ SE UMPLĂ DE LUMINA.
CONCLUZIA :puterea de vindecare e in fiecare OM.Terapeutul este un magnetizator care influenţează subconştientul bolnavului,facând creierul să-şi echilibreze cele doua emisfere cerebrale pentru ca sistemul glandular endocrin sa fabrice hormoni anti-durere,anti-magie,anti-supersti-ie,anti-tuturor dezechilibrelor emoţionale.Acesta este marele adevăr pe care foarte puţini terapeuţi îl accepta.Condiţia unui magnetizator este să fie cinstit cu el insuşi şi cu subiecţii săi,pentru ai putea ajuta,deoarece mulţi sunt cei care au nevoie de aceştia.
Doresc tuturor : „să ştie pentru a putea,să indrăsnească pentru a se transforma în voinţă iar tăcerea să le aducă mierea vieţii sănătoase”.


CU MULT DRAG
ANA POPESCU-BIOENERGOTERAPEUT
Craiova Telef : 0722259557
„ LUMINĂ ŞI ÎNŢELEPCIUNE” vă doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu