marți, 20 ianuarie 2009






GRUPA SANGUINĂ,CHEIA CARE DESCHIDE UŞA SPRE MISTERELE SĂNĂTĂŢII FIZICE ŞI PUTERII EMOŢIONALE.

Mă numesc ANA POPESCU ,sunt bioenergoterapeut la Craiova şi lucrez in cadrul cabinetului ANAHATA BIO, din anul 1993,an in care am primit avizul special al Ministerului Sănătăţii.
Munca de terapeut nu este uşoară,responsabilităţile sunt foarte mari fiind vorba de viaţă şi chiar de moarte.
Nu este suficient să te foloseşti de forţa universală-bioenergia-pe care toate fiinţele o posedă,ci este foarte important să cunoşti legile acestei forţe,cum circulă ea prin organism şi trebuie să mai ştii cum s-o dirijezi in corp pentru a o face benefică.Aceiaşi energie poate face şi rau şi bine in funcţie de scopul folosit.Este la fel ca apa şi focul :amândouă sunt necesare dar dacă scapă de sub control devin devastatoare.
Fiind terapeut am observat că unii pacienţi răspundeau foarte bine la terapie , alţii mai puţin bine .Am inceput să-mi pun intrebări-ce se intimplă de fapt? ; care este taina vindecărilor sau a eşecurilor ? ; cine este de vină: pacientul sau vindecătorul ?A inceput o luptă intre mine ca terapeut si mine ca OM raţional.Majoritatea terapeuţilor susţin că este foarte important ca pacientul să creadă in terapie, să se poată vindeca. Este firesc să fie aşa dar eu observam că mulţi pacienţi nu credeau , incercau terapia mea şi se vindecau iar alţii care credeau cu sfinţenie, raspundeau mai greu.
Din această cauză am inceput să studiez cât mai mult.Am făcut aproape toate cursurile posibile cu maeştri din ţară şi din străinătate in legătură cu vindecările prin metode neconvenţionale şi totuşi multe din intrebările mele rămăseseră fără răspuns.
Mulţi pacienţi veneau la mine ca la ultima speranţă,rezultatele erau remarcabile dar mai erau şi eşecuri pe care mai toţi terapeuţii şi chiar medicii le au,dar, evitau să le spună.Din cauza acestor eşecuri eu nu eram multumită şi simţeam că mai era ceva necunoscut la care eu şi mulţi alţii nu ajunseserăm pâna in acel moment. Observam că mulţi pacienţi care erau vegetarieni aveau probleme grave de sănatate,aveau un sistem imunitar foarte slăbit şi ei erau expuşi la imbolnăviri, alţii erau omnivori şi aveau aceleaşi probleme.
Atunci eu iar mă intrebam: Doamne unde este greşala ?-ce se intimplă?
DUMNEZEU m-a ajutat şi toate intrebările mele rămase fără răspuns au căpătat răspuns atunci când am intrat in posesia cărţii : ALIMENTATIA ADECVATA CELOR 4 GRUPE SANGUINE
scrisă de două generaţii de medici,tată şi fiu,Dr.PeterJ.D'Adamo din SUA.Citind această carte am inţeles de ce pentru unii carnea este indispensabilă vieţii iar pentru alţii este otravă,de ce unii pot să ţină post şi alţii nu, am inţeles tot ce nu inţelesesem până atunci.
Toată lumea ştie că intr-un organism cel mai important vehicol care alimentează structura fizică este sângele.Sângele este insăşi viaţa ,este forţa primordială.Sângele este magic,este mistic,este alchimic,este o taină pe care nimeni nu a putut-o descoperi.Nimeni in lume nu a putut să producă sânge artificial.
Cordonul neintrerupt care ne leagă unii de alţii este grupa de sange,care s-a descoperit in urma cu 40 de ani.
O picatură de sânge conţine intregul cod genetic al unei fiinţe umane.Amprenta ADN este intactă şi replicată in noi la nesfirşit prin sânge.Grupa sanguină este cheia intregului sistem imunitar al organismului.Ea controlează influenţa viruşilor,bacteriilor,a altor infecţii,a substanţelor chimice,a stresului şi a intregii game de factori şi condiţii externe ce ar putea compromite sistemul imunitar.
Fiecare formă de viaţă ,de la cel mai simplu virus pină la oamenii inşişi,posedă antigene unice care formează o parte a amprentei chimice proprii.
Unul dintre cel mai puternic antigen al organismului uman este cel care determină grupa de sânge.Când sistemul imunitar sesizează un antigen străin el caută antigenul grupei sanguine,pentru a stabilii dacă intrusul este prieten sau dusman.
Intre sânge si alimente se produce o reactie chimică.Această reacţie face parte din moştenirea genetică.Deci omul vine cu codul său genetic şi pleacă tot cu el.Aici era marele secret.NIMENI NU ŢINE CONT DE GRUPA DE SÂNGE.Toate regimurile alimentare sunt identice pentru oameni cu grupe sanguine diferite.Acelaşi lucru se intimplă şi in vindecările cu bioenergie.
Se ştie stiinţific că bioenergia inseamnă bioplasmă transferată de terapeut direct in sânge.Atunci nu cumva terapeuţii trebuie să ţină seama şi ei de grupa de sânge a pacientului? Sigur că da.La fel ca la perfuziile cu sânge şi bioenergeticienii trebuie să aibă grupa sanguină compatibilă cu a pacienţilor.Altfel din TERAPEUT SE TRANSFORMĂ IN PACIENT.
GRUPA O ESTE DONATORUL UNIVERSAL.
Vindecător şi pacient trebuie să-şi găsească compatibilitatea pentru a nu mai exista eşecuri.Este nostim dar adevărat că în unele cabinete bolnavii sunt donatorii şi terapeuţii receptorii.Aşa se intâmplă că unii terapeuţi se pot îmbolnăvii sau chiar sau îmbolnăvit.Au fost cazuri chiar de decese. .
Durerea inseamnă blocaj energetic,adică exces de energie dar acest exces produce deficit in altă parte.Terapeuţii trebuie să transfere bioenergie in deficite nu să recepţioneze din punctul de exces.Aşa se face că la aceşti pacienţi boala apare mai tirziu foarte violentă şi nu se mai poate face nimic.Bolile cronice nu se pot vindeca si atunci terapeutul trebuie să le treacă in boli acute tratabile.Acest proces de trecere din boala cronică in boală acută se face cu criză.
O boală nu poate fi vindecată fără criză; criza este un efort al naturii impotriva bolii .Criza este salutară când,după ce a trecut prin ea,bolnavul simte o imbunătăţire a stării de sănătate si mai ales când este urmată de evacuari binefăcătoare ( transpiraţii,urini urât mirositoare,diaree,vomă).
In sfirşit trbuie ştiut că toate corpurile sunt cufundate intr-un lichid universal pe care-l absorb şi îl resping alternativ,sub formă de curente ce intră şi ies.
Dragii mei colegi in numele adevarului trebuie să ne supunem legilor universale cunoscute şi necunoscute,chiar dacă ne place sau nu ne place,ne convine sau nu ne convine.
Multumesc medicilor DADAMO ,tată şi fiu,pentru această informaţie nepreţuită,revelându-mi mie pentru prima data în lume că în vindecările cu bioenergie trebuie să ţinem cont de grupele de sânge,dacă vrem cu adevarat să fim TĂMĂDUITORI.
Din cercetarile efectuate peste 65% din boli sunt boli de nutriţie.
Urmând cu grijă planul grupei sanguine proprii se poate:
-evita numeroase viroze şi infecţii obişnuite.
-se poate scade in greutate,deoarece organismul se debaraseaza de toxine şi grăsimi.
-se ripostează impotriva bolilor cu potenţial letal cum ar fi cancerul,boli cardiovasculare,diabetul,insuficienţa hepatică şi altele.
-se evită mulţi dintre factorii care determină distrucţia celulară rapidă,incetinind astfel procesul de imbătrânire.
Planul grupei sanguine nu este un panaceu universal,dar este o modalitate de a reface funcţiile protecţiei naturale ale sistemului imunitar,de a regla ceasul metabolic si de a curăţa sângele de toxine.
Dieta grupei sanguine constituie refacerea ritmului genetic natural şi include 16 grupe de alimente:
-produse din carne
-moluşte şi peşti
-produse lactate şi oua
-uleiuri şi grăsimi
-nuci şi seminţe
-fasole şi legume
-cereale
-produse de panificaţie
-graminee şi paste
-vegetale
-fructe
-sucuri şi fluide
-mirodenii
-condimente
-ceaiuri de ierburi
-diverse băuturi
Fiecare dintre aceste grupe imparte alimentele in trei categorii:
-deosebit de benefice- care acţionează ca medicamente
-neutre -care acţionează ca alimente
-de evitat-care acţionează ca otrăvuri.
GRUPA DE SANGE- O (O1)-VÂNĂTORUL sau consumatorul de carne.
Alimentele care favorizează creşterea in greutate: glutenul din grâu,fasolea mare,lintea,varza,conopida,muştarul.
Alimetele care favorizează scăderea in greutate: alimentele marine (peştele),sarea iodată,ficatul,carnea roşiile,napul,spanacul,brocoli.
Persoanele cu grupa sanguină O ,sunt predispuse la urmatoarele afecţiuni: colite,constipaţii,instabilitatea funcţiilor tiroidiene ceea ce cauzează probleme metabolice şi creşteri în greutate,obezitate,diabet,arterite,artrite,reumatisme etc.
Cele mai netolerate alimente pentru grupa sanguină O sunt produsele din grâu integral şi produsele lactate,iar ca plante lucerna,aloe,brusture,mătasea porumbului,genţiana,trifoi roşu,traista
ciobanului.Ca bautură este indicat sifonul ,de evitatat cafeaua şi băuturile distilate.
Fiecare persoană cu grupa sanguina O poartă o memorie genetică de putere,rezistentă,bizuire pe forţe proprii,indrăsneală,intuiţie şi optimism inăscut. Ii caracterizează puterea de concentrare,acţiunea,un dezvoltat simţ de auto-conservare,incredere in forţele proprii.
GRUPADE SANGE A (A2)-CULTIVATORUL- sau primul vegetarian.
Cei cu grupa sanguina A se simt bine dacă urmează dietele vegetariene-moştenirea strămoşilor lor fermierii.
Alimentele care favorizează creşterea in greutate:-carne,produse lactate,fasolea mare,grâu in cantităţi excesive.
Alimente care favorizează scăderea in greutate :-uleiuri vegetale,alimente pe bază de soia,legume,ananas.
Pentru a obţine cele mai mari beneficii cei cu grupa de sânge A,ar trbui sâ elimine toate produsele din carne din dietă. Trbuie evitate complet produsele din preparate de carne cum ar fi şunca şi feliile de carne rece.
Acestea conţin nitriţi,care favorizează cancerul gastric la persoanele cu grupa sanguină A care au niveluri scăzute ale acidului gastric-o trasătură specifică acestei grupe. Pot inlocuii produsele din carne cu peştele.
Persoanele cu grupa sanguina A sunt predispuse la urmatoarele:
-afecţiuni cardiovasculare,flebite,tromboflebite,cancere,afecţiuni neuro-psihice şi altele.
Ei sunt meticuloşi,inteligenţi,cooperanţi,ordonaţi, respectă legile,nu pot fi conducători deoarece sunt mai sedentari şi nu fac faţă stresului şi solicitării mai intense.
GRUPA DE SANGE B (B3)-NOMADUL- sau balanţa intre A si O.
Alimentele care favorizează creşterea in greutate-porumbul,lintea,arahidele,seminţele de susan,hrişca,grâul.
Alimentele care favorizează scăderea în greutate-legumele verzi,carne,ficat,ouă,produse lactate,ceai de lemn dulce.
Cei cu grupa sanguina B trebuie să renunţe la carnea de pui , porumb si roşii .De multe ori oamenii sunt sfatuiţi să mănânce carne de pui că este mai uşoară ,dar,pentru grupa B si AB carnea de pui poate să cuzeze accidente vasculare cerebrale şi boli imune.
Această grupă B este singura grupă care se poate bucura de o mare varietate de produse lactate.Ar fi bine să scoată din alimentaţie carnea de pui şi uleiul de floarea soarelui,porumb arahide şi susan.Poate consuma ulei de in si măsline.Trbuie să evite orice tip de sifon şi băuturi distilate.Se adaptează mai uşor la diferite tipuri de personalitate fiind cuprinşi de armonie,mai puţin inclinaţi spre provocări şi confruntări.
GRUPA DE SÂNGE AB (AB4)-ENIGMA-sau fuziunea modernă intre A si B.
Alimentele care favorizează creşterea in greutate -carnea roşie,fasolea mare,seminţe,porumb,hrişca,grâul.
Alimente care favorizează scăderea în greutate-soia,alimente marine,produse lactate,legume verzi,ananas.
Ca şi pentru grupa de sânge B ,carnea de pui şi porumbul sunt otrăvuri ,ei pot mânca roşii ca şi grupa O.
Este o grupă rară şi este predispusă la orice virus sau boală de pe pământ.Cei cu această grupa sunt oameni foarte populari şi atrăgători.
In concluzie dacă aveţi grupa sanguină:
O1-consumaţi multă carne,eliminaţi din alimentaţie grâul şi majoritatea celorlalte cereale,eliminaţi produsele lactate,practicaţi intens exerciţii fizice,o alimentaţie neadecvată creşte factorii de risc pentru ulcer şi boli inflamatorii cum ar fi artrita.
A2-fiţi vegetarieni,folosiţi meditaţia pentru a invinge stresul,o alimentaţie incorectă poate mări riscul de cancer şi bolilor de inimă.
B3-vă puteţi bucura de cea mai variată dietă dintre toate grupele,incluzând şi carnea,puteţi mânca produse lactate fără probleme,o alimentaţie neadecvată creşte riscul infecţiilor virale lente care atacă sistemul nervos.
AB4-aveţi majoritatea caracteristicilor si intoleranţelor de la grupa A2 şi B3,aveţi cel mai fragil sistem imunitar dintre toate grupele sanguine şi de aceea trebuie să faceţi exerciţii de calmare practicând diverse tehnici de relaxare.
MÂNTUITORUL HRISTOS avea cunoaştere despre grupele de sânge .Astfel el a săturat mulţimea cu peşte şi pâine de orz,alimente compatibile cu toate grupele sanguine.
In BIBLIE este scrisă toată TAINA lumii in pilde făcând să fie inteleasă numai de cei care au acces ,cei care au "urechi de auzit"HRISTOS a zis :"EU sunt CALEA,ADEVARUL si VIATA"
EU vă invit să-i urmăm CALEA,să devenim ADEVĂR pentru a afla ce este VIAŢA.Nu mai urmaţi calea unor aşa zişi maestrii,unul singur a fost maestru pe Pământ :IISUS.Restul sunt invăţăcei trimişi de CER PE PĂMÂNT pentru redeşteptarea LUMII,dar ei nu au voie să schimbe LEGEA DIVINĂ.
Vă doresc LUMINĂ ŞI ÎNŢELEPCIUNE.
ANA POPESCU (telef: 0351416234 , mobil : 0722259557).

4 comentarii:

  1. Isus Hristos avea grupa de sange AB4

    RăspundețiȘtergere