miercuri, 7 ianuarie 2009

Cauza mortii naturale

CAUZA MORTII NATURALE.

„Fiecare om si animal decedat pe cale naturală,mor din cauza hranei sărace,adică din cauza deficienţei substanţelor nutritive.”
Potenţialul genetic al longevitaţii vieţii este de 120-140 ani.In momentul de faţă numai cinci naţii din lume au atins această viată,aceştia trăind in Orient,in Tibet si in China de sus.
In emisfera de sud indienii sunt recunoscuţi prin longevitatea lor.
In noiembrie 1993 in Arizona s-a efectuat un experiment foarte interesant.Trei cupluri au petrecut trei ani in izolare,unde s-au hranit cu alimente si hrană sanatoasă,inspirau aer curat si beau apă curată,fara impuritaţi.La sfirşitul experimentului,ei au fost examinaăi de medicii de la Universitatea din Los Angeles.Toate analizele au fost introduse in compiuterul universitaăii şi rezultatele au fost uimitoare : daca aceşti oameni ar continua să trăiască in acest regim,atunci ei ar trăii pâna la virsta de 165 de ani.Deci toate acestea demonstrează că este posibil să trăieşti 120-140 de ani.
Sunt trei lucruri esenţiale care trebuie urmarite pentru marirea longevitatii:
1.Să ne ferim de accidente
2.Să facem numai lucruri care ne fac bine
3.Să ne hrănim sănatos şi echilibrat.
Pentru ca organismul nostru să funcţioneze la parametrii normali ii trebuie 90 de elemente nutritive:
-60 minerale
-16 vitamine
-12 aminoacizi de baza si proteine
-3 acizi grasi
Deci in total 90 de elemente nutritive in dieta zilnică. In caz contrar in organism vor apare bolile cauzate de insuficienţa acestora.
Un mare medic si cercetator din SUA,numit Dr.Yolok spunea :’daca nu investeşti in tine insuţi minerale si vitamine de care organismul are nevoie,atunci vei investi in bunastarea medicilor şi a companiilor producatoare de medicamente”.
65% din boli sunt de nutriţie.Lipsa elementelor nutritive din organism produc o serie de boli cum ar fi:
-lipsa de calciu duce la aparitia a 147 de boli.printre acestea se numară: pietre la rinichi (când calciul este deficitar organismul il preia din propriile oase favorizind apariţia pietrelor la rinichi).
-insuficienţa de cupru duce la anevrism,chelie timpurie,ridarea pielii,dilatarea varicoasă a venelor,etc.
-deficitul de seleniu duce la cardiomiopatii,pete roz pe miini.
-deficitul de crom si vanadiu duce la diabet.
-deficitul de plumb duce la slabirea timpanului urechii.
-deficitul de bor,la femei duce la osteoporaoză,Borul ajută la menţinerea in oase a calciului utilizat,ajuta la secreţia estrogenilor la femei si la prelucrarea testosteronului la barbaţi.Lipsa testosteronului duce la impotenţa timpurie.
-deficitul de zinc duce la pierderea gustului si mirosului.
Spuneam că organismului ii trebuie 90 de elemente nutritive pentru a funcţiona la parametrii normali : 60 de minerale,16 vitamine,12 aminoacizi si 3 acizi graşi.Se ştie că plantele au capacitatea de a produce o mare parte din aceste elemente cu excepţia mineralelor pe care nu au de unde sa le ia.Solul este foarte sărăcit in minerale si ele nu pot sintetiza aceste minerale.
Deci este foarte important ca organismului să-i aducem din afară aportul de minerale.Avem la dispoziţie o serie de suplimente alimentare naturale de acest tip.Cel mai important mineral este calciu.Deficitul de calciu cum am mai spus duce la 147 de boli diferite cum ar fi:
-osteoporoza
-paradontoza
-2--
-inflamarea gingingiilor
-osteoporoza periferiei articulaţiilor osoase duce la artrită,osteoartrită,lumbago,reumatism
-hipertensiune arteriala
-convulsii si spasme
-sindrom premenstrual
-dureri ale coloanei vertebrale-de fapt durerea pe coloana este osteoporoza vertebrelor,neavind nici o importantă daca are vreo problemă cu discurile coloanei.Dacă discul nu are pe ce să se tină,vertebra se micşorează,distrugindu-se,mai ales când organismul are deficit şi de cupru.
Diabetul poate fi preântimpinat si tratat cu ajutorul cromului si vanadiului.Numai vanadiul poate sa inlocuiască insulina la bolnavii in virstă.
Ce bine ar fi dacă oamenii ar fi conştiienţi de lipsa acestor minerale pentru a le suplimenta.
Baza nu sunt alimentele ci suplimentele naturale superconcentrate.
A T E N T I E
Pe piaţă se comercializeaza trei tipuri de minerale pe care trebuie să le cunoaşteţi.
-1)Minerale metalice -din farmacii-cu asimilare de 8-12%.Când se ajunge la o virstă de peste 40 de ani ,asimilarea este de 3-8 %.
Este foarte rău dacă primiţi ceva de genul calciu lactic pastile,gluconolactat de calciu si magneziu,calciu gluconic etc.La 1000mg de acest tip de calciu doar 250 mg este calciu metalic iar 750mg este lactoză şi zahăr lactic.Având in vedere absorbţia acestui tip de calciu in medie de 10%,inseamnă că organismul din cei 1000 mg primeşte doar 25%.Gindiţi-vă câte pastile de calciu lactic ar trebuii să luaţi pentru a asigura necesarul de calciu intr-o zi? 90 de pastile trebuiesc pentru necesarul zilnic de calciu iar restul ce ramâne sunt reziduri de lactoză şi zahăr lactic care se transforma in săruri care se depun la rinichi,incheieturi,vertebre,etc...
-2)minerale chelatizate-minerale metalice chelatizate (legate) cu aminoacizi,proteine sau enzime,care inglobează atomul metalic.Acest tip de minerale chelatizate au o putere de absorbţie ,de pina la 40%,deci mai bune decit primele dar,60% din acestea se transforma si ele in reziduri ,depunindu-se in organism sub forma de oxalaţi,fosfaţi,uraţi,etc..
-3)MINERALE COLOIDALE-sunt mineralele cu cea mai mare putere de absorbtie 98-100%.
Sunt minerale incărcate energetic,de natura ionică.Ele au cea mai mare absorbţie şi absorbţia este cea mai importantă.
Mineralele coloidale se absorb de 2,5 ori mai mult decit cele chelatizate si de 10 ori decit cele metalice.Deci atentie la ce consumaţi .
Pentru a fi sanatoşi aduceţi organismului dv.aportul de elemente nutritive cele mai bune.
Atenţie la hrană-ea ascunde substanţe ucigătoare.
Aditivi interzişi in Uniunea Europeana abundă in alimentele de pe piaţă.Cancere,boli cardio-vasculare,indigestie,vomş,colici,pe scurt aditivi alimentari scapaţi de sub control.Producatorii de alimente işi ingroaşă profiturile cu preţul sănătăţii noastre.Nu avem nici o posibilitate de a determina cantitatea şi calitatea acestor aditivi din alimente.In aceste condiţii,normativele Ministerului Sanataţii rămân simple insemnări pe hârtie.Depinde numai de noi ce consumăm,cit consumăm,de unde consumăm,Există soluţii pentru toate.
Vă doresc sănătate,LUMINĂ ŞI INŢELEPCIUNE.

Popescu Ana-bioenergoterapeut-Craiova tel:0722259557
e-mail anahatabio@yahoo.com.
anahata777@gmail.com

3 comentarii:

 1. superinteresant articolul si pe cat se poate de real.din pacate in facultatile de medicina se invata extrem de putina biochimie si biofizica,deci mai putin stiinta despre energie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte interesant articol. Am vrea sa stim sub ce denumiri comerciale se gasesc aceste produse in farmacii.
  Multumiri anticipate

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate ar fi bine daca ati mentiona si sursa, asa este corect. "Dead Doctors Don't Lie" by Dr. Joel Wallach
  http://www.kingmaker.net/DeadDoctorstxt.html#start

  RăspundețiȘtergere